Kledingkennis en-vaardighede wat geselekteerde huishoudkundiges vir beroepsbeoefening vereis,en aanbevelings vir die kurikulering van kledingkursusse - Viljoen, Laetitia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Huishoudkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.