Kurrikulumontwikkeling in Bybelonderrig in die sekondere skole in SWA/Namibie - Kotze, J. C.(Jacobus Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.