Liefde as pedagogiese essensie : 'n verkennende tematologiese studie in die historiese en fandamentele opvoeding - Du Plessis, S. W.(Stephanus Weyers) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.