Modelle en teologiese kognitiwiteit : 'n filosofiese ondersoek van die gebruik van die begrip 'model' in die hedendaagse godsdiensfilosofie ... - Visagie, Innes Johannes Hermias (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.