Natuurreg en menseregte : 'n ontleding van die natuurregtelike begronding van die idee van menseregte en die daarmee gepaardgaande spanning tussen kollektivisme en individualisme... - Ferreira, J. D. P. P.(Jan Dirk Petrus Paulus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.