n Bedryfsielkundige ondersoek na die bekamping van arbeidsomset en die behoud van klerklike personeel in 'n versekeringsmaatskappy - Malan, A. J.(Albert Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.