n Bruikbaarheidstudie van die 'Sport competition anxiety test' met betrekking tot sportlui van die Universiteit van Stellenbosch - Scheepers, Dawie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.