n Ekonomiese ondersoek na die Swart plakkersverskynsel : 'n Wes-Kaapse perspektief - Goosen, Marthinus Arnoldus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.