n Empiriese ondersoek na die beeld van personeelkonsultante in Suid-Afrika as gekogniseerde verwagting wat die aankoopbesluitnemingsproses onderle - Theron, Carl Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.