n Kwalitatiewe en kwantitatiewe vergelyking van enkele Van Hieletoetsinstrumente - Smith, E. C.(Edward Charles) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.