n Longitudinale gevallestudie van leerlinge se bemeestering van heelgetalrekenkunde : st. 6 tot st. 8 - Prins, E. D.(Elizabeth Diana) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.