n Modelstudie van die vertikale dinamiese gedrag van 'n spoorbaanstruktuur - Bouwer, G. J.(Gerhardus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.