n Ondersoek na die bruikbaarheid van vierkantig planere komplekse van Ni(II) en Cu(II) in komplekseringsgaschromatografiese analises - Du Preez, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.