n Ondersoek na die rol van persoonlikheid en belangstelling in die seleksie van duikbootbemanning [Microfiche] - Van Zijl, Johannes Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.