n Ondersoek na die sosio-ekonomiese voordele wat sal spruit uit die bou van 'n padtonnel op die N1 deur die Du Toitskloofpas - Marais, J. P.(Johanna Petronella) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.