n Ondersoek na die voorspellingsmoontlikhede van die KODUS-belangstellingsvraelys en junior aanlegtoets ten opsigte van die skoolkeuse van die st.5-leerling - Van der Westhuizen, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.