n Ondersoek na die waarde van drama en teater as ekstra-kurrikulere aktiwiteit by Kaaplandse hoer- en laerskole - Steyn, Hendrina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Dram.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.