n Ondersoek na en die daarstelling van 'n leerplan vir die opleiding van handelstudente in die gebruik van die rekenaar - Wessels, P. L.(Philippus Lodewikus),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit vanStellenbosch, 1987.