n Ondersoek na omgewingsinvloede op spermatogenese en semenparameters - Menkveld, Roelof (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.(Med.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.