n Opvoedkundig gefundeerde intervakkurrikulere denkontwikkelingstrategie vir die sekondere skool - Neethling, S. J.(Siebert Jacob) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.