n Strategiese benadering tot landboubeleidsbestuur : toepassings in die Suid-Afrikaanse sagtevrugtebedryf - Laubscher, Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.(Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.