'n Vergelykende ampelografiese en ampelometriese studie van die tros van verskillende wyndruifcultivars - De Villiers, F. S. (Francois Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc Agric.)--Stellenbosch University, 1987.