n Vergelykende sielkundige ondersoek van manlike kleurlinggevangenes wat gewelds- of ekonomiese misdade gepleeg het - Opperman, Chris (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.