n Vergelykende studie tussen die kleinhandelsverkoopbelasting (AVB) in die Suid-Afrikaanse belastingstelsel en 'n toegevoegdewaardebelasting (TWB) - Stoltz, Elizabeth A. P.(Elizabeth Anna Petronella) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.