n Vergelykende studie tussen twee groepe eerstejaarstudente met lae en hoe stres - Burger, Nicolaas Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.