n Vergelykende studie van die immunogenisiteite van verskillende naakte bakterie-konjugate - Greeff, Tersia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.