n Vergelykende studie van verskillende vorme van huweliksverryking in die psigopastorale praktyk - Du Toit, Hendrik Daniel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.