n Vergelyking tussen senior sekondere koshuisleerlinge en dagskoliere ten opsigte van akademiese prestasie, studiegewoontes en -houdings - Stanvliet, Leon Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.