Ontwikkeling van universiteite met besondere verwysing na die organisatoriese reelings van swart universiteite in Suid-Afrika - Bergh, Oloff Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil) -- Universiteit van Port Elizabeth, 1987.