Ortopraksie as metodologiese prinsipe in die sistematiese teologie : 'n sistematies-teologiese analise van Latyns-Amerikaanse bevrydingsteologie en die politieke teologie van Johann Baptist Metz - Naude, Piet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1987.