Owerheidsbetrokkenheid in Suid-Afrika : geselekteerde aspekte, 1910-1978 - Coetzee, Johan(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.