Pediatriese hoofbeserings : maatskaplike agtergrond en pre-morbiede gedrag as bydraende faktore - Theron, Heleda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.