Personeelbestuur op skoolvlak : 'n onderwysbestuurskundige perspektiefstelling - Van Kradenburg, L. P.(Lukas Petrus),1941- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.