Poppespel : 'n ondersoek na die historiese ontwikkeling, die spelbeginsels, karakter en gebruiksmoontlikhede van die toneelpop met 'n omvattende bronnelys - Kruger, Maria Susanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Dram.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.