Potensiometriese en spektrofotometriese ondersoek van vanadium(v)oksi-anioonewewigte in 0,6 m en 1,0 m natrium(chloried)-medium - Visagie, J. L.(Jacobus Lucas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.