Probleemgronde en grondverbeteringstegnieke : 'n literatuurstudie - Stevens, A. C. A.(Aubrey Charl Arthur) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.