Profielstudies van egpare met huweliks- en gesinsdisfunksie met die oog op die ontwerp van 'n gerigte beraadmodel - De Leeuw, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.