Publieke deelname tydens die beplanningsproses : sekere behuisingsvoorkeure - Du Plessis, Jeremy (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.