Spesiale evangelieprediking in die Nederduitse Gereformeerde Kerk van Suid-Afrika, 1876-1945 - Franken, Matthys Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.