Standpunte van politieke elites oor die aard van groepsidentiteit in Suid-Afrika - Grundlingh, Lilian Ray (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.