Stoflike aangeleenthede : 'n kerkregtelike ondersoek na die bestaansgrond en trefwydte van artikel 57 van die Kerkorde (1982) van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Johnson, J. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1987.