Strategiee wat lei na korrekte antwoorde by bewerkings met negatiewe getalle : 'n vergelykende empiriese studie - Du Preez, Dorathea Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.