Die plek van die inheemse kinderprenteboek in post-apartheid Suid-Afrika, met spesiale verwysing na die Nama taal - Steenkamp, Janita (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2011.