Suid-Afrikaanse koerantberiggewing en -kommentaar ten opsigte van arbeiderspartye, sosialistiese partye en ander radikale groepe en bewegings, 1908-1915 - Visser, Wessel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.)- Universiteit van Stellenbosch, 1987.