Terreinbeplanning : 'n ondersoek van sekere ontwerpbeginsels vir multi-verdieping woonstelkomplekse met verwysing na Algoapark - Port Elizabeth - Ferreira, Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. In Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.