Verminderingswyses vir etniese vooroordeel met spesifieke verwysing na die rol van vriendskap - Rademan, Wiehann Bernard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.