Meningsvorming in die hoofartikels van die Kerkbode in die Suid-Afrikaanse oorgangsperiode (1994-2003) : 'n interdissiplinere ondersoek - Du Toit, Andries Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (DTh (Practical Theology and Missiology))--Stellenbosch University, 2011.