Aspekte van die verspreiding, biologie en beheer van Meloidogyne spesies in Suid-Afrikaanse wingerde - Loubser, J. T.(Johannes Tobias) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.