Balanseerdamkapasiteit en besproeiingsarea vir stabilisasiedam-uitvloeisel - Engelbrecht, S. F.(Stephanus Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.