Bepaling van die persentasie liggaamsvet volgens geselekteerde metodes : 'n vergelykende studie - Blaauw, Pea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Mensl. Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.